Brun kødet på begge sideri en gryde og tilsæt grønsagerne, skåret i småtern. Før stegningensnittes kødet et par steder i kanten, så det ikke strammer under stegningen, og drysses med peber, evt
Løgene hakkes, og kommes igryden og brunes med til de er blanke. Kødet brunes godt på begge sider. Som sagt den mest nemme og velsmagende gryderet der findes
Steges i en tykbundet grydetil det er gyldent på begge sider. Og den her ret har jeg lavet rigtig mange gange, så nu må jeg hellere få skrevet den på bloggen
Varm olieni en tykbundet gryde og brun kødet ved høj varme. OssoBuco er ikke noget jeg selv har lavet tidligere - men min mand kan godt lide det, så ville gerne have jeg lavede det til ham
Det hele blev RET godt og tog også mange timerigryden, ganske som jeg kan lide det. LangtidssimretOssoBuco med Pommes Fondant, også kaldet 'de fancy kartofler'
Drys mel igryden og kog den af med (hvidvin) bouillon, tomatpuré og hvidløg og hæld det over kødet. …at jeg ikke har meget erfaring med at lave ossobuco og måske var det derfor, at kødet ikke blev særlig mørt, da jeg afprøvede nedenstående opskrift