Herefter lægges de i et ovnfast fad, og pølserne ovenpå. Koteletterifad er ikke noget jeg har spist meget af imitliv, da det sådan set vistaldrig er blevet serveret imit barndomshjem
Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret mindermig om sommerhus med min farmor, så her er minversion af koteletterifad. på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber
Resten af kålet kommes ovenpåkoteletterne og øverst kommes flødeblandingen. I dag iRebelsig får vi kun koteletterhvis de kommer i et fad med alle guds gaver
Derfor blev firefadkoteletterspicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang risdertil. Opskriften er fundet på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside og er oprindeligt med kyllingi stedet for kotelet
På billedet er her brugt et stykke Kyllinge bryst , istedet for koteletter. Kom kokos mælken på og sød mælken Smag til med , soja , sød chili , wok brevet , salt og peber