Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Valget faldt kødmæssigt på kotelettermed porre, bacon og sød chilisauce. Alle delene røres sammen til en homogen masse som herefter kan bruges på koteletterne
En opskrift på store, saftigekotelettermed æbler, nødder og ahornsirup. Det er det, man kalder gourmetsaltning, og tilkoteletter er det en rigtig god ide
Koteletterne brunes godt på begge sider, og ligges bagefter over i det ovnfaste fad. Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikketil den lillekleineside
en halv time før servering vendes koteletterneiolivenolie og krydres med salt og peber. Herefter varmes panden op og koteletter steges først på fedtsiden
med stegt bacon eller lidtpersille. et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika