Når det er mørt hældes vandet fra, og der kommes med det samme koldt vand hen over spidskålen. Her får du en skøn opskrift på en oksekøds lasagne, som er utrolig velkrydret, og er både "low-carb"- og "glutenintollerent"- venlig, samt god for dig, som blot vil leve en sund livsstil, og eventuelt undgå for meget stivelse
Og da det har været så koldt det sidste stykke tid, tænkte jeg, at denne uges madplan og tema skulle gå til varmende retter for at (forsøge at) bekæmpe den kolde vinter udenfor – det kunne jeg i hvert fald godt bruge
Vend grøntsager, mandler og koldt kød, og vend dressingen i salaten. 400 g braiseret oksekød i tern (kan erstattes af andet kød eller kylling i tern). 3 kålpølser eller andre gode kødfulde pølser (eller 2-300 g mere koldt kød). 2 dl braiserlage (eller kold bouillon). Braiser et stykke bov, spidsbryst eller lignende oksekød 2-3 timer i ovnen ved 160 grader dækket 2/3 af vand, krydret med salt, peber og laurbærblade, og med et låg eller folie over. 400 g braiseret oksekød i tern (kan erstattes af andet kød eller kylling i tern). 3 kålpølser eller andre gode kødfulde pølser (eller 2-300 g mere koldt kød). 2 dl braiserlage (eller kold bouillon)
Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter og tagget chili, Chili con carne. Der er mere og mindre komplicerede udgaver, og her kommer en ukompliceret og hurtig version, som kan laves spontant, når fyret er gået ud i løbet af dagen, når man kommer hjem til et koldt hus, fryser og vil have hot hot varm mad
Kom oksekødet i. Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg. Forvarm ovnen på 200 grader Nu er det klar til at komme i pandekagerne , de er lettere at rulle hvis pandekagerne ikke er kolde
Hakket oksekød. Jeg ville endelig have lavet dem i noget tomatsauce og så med blomkålsris, men da der i går var tilbud på skrabe kartofler, ja så blev det altså med kold kartoffelsalat til
Hæld først den mørkechokolademousse på, den helt kolde, bund og lad den stå kort på køl. Hjerterne tør jeg altså slet ikke at kaste mig ud i, så derfor bliver de udskiftet med en godt stykke oksekød (så kan alle også være med)
Den er rigtig god hvis man vil prøve at spring ud i en lasagne uden kød, for kødet er skiftet ud med soy4you som er med til at give den lidt samme konsistens og fylde som hakket oksekød gør. 2 spsk koldt vand. Rør majsstivelse sammen med 2 spsk koldt vand og jævn sovsen. 2 spsk koldt vand