Til en sådan en gryderet skal der bruges oksekødirustikke mundrette stykker, men det kan være en udfordring at finde kød som er værd at spise efter lang tidskogningi en gryde
En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager. Skær løg itern (porre i tynde skiver, brug også det fineste af det grønne i porretoppen, hvis du bruger porre)
Pot au feuOversat betyder det gryde på ild og er en typisk fransk gryderet, hvor man bruger forskelligeudskæringer at oksekød, som skal tilberedes længe
Nedenstående gryderet skulle efter sigende have været Kong FrederiksLivret, deraf navnet på retten. Den serveres på en lokal restaurant i byen, men vi laver den også indimellem hjemme
Den sidste dag på sådan et ophold fik man en gryderet af resterne fra hele ugen – deriblandt pølser. For jægergryde består oftest af mørbrad eller oksekøditern
Hvorfor får man midtijuni måneden lyst til en gryderet med oksekød, svampe og fløde. Ja, mit bedste bud må være det sidste døgns massive regnvejr, men gryderet skulle der altså serveres
Bruger du ikke hele krydderiblandingen, kan du hælde den på et glas med tætsluttende låg eller i en pose og bruge den tiltyrkisk-, arabisk- eller indisk-inspireredegryderetter eller lignende