Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderier i deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikkamasala
Indisk mad er, sammen med kinesisk og japansk, favoritmaden. Så TikkaMasala er ikke nyt og eksotisk for mig, og jeg er super glad for, at den også kan laves i en version som ikke gør skade på sundheden
Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikkamasala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
Bland det hele sammen i en blender og blend indtil det hele er pulveriseret. Laurbærblade, stødt kanel, hel sort peber, korianderfrø, kardemomme kapsler, nelliker, spidskommen
I weekenden fik jeg lavet en lækker indiskkyllingetikkamasala, som du får opskriften på her. Kyllingestykkerne blandes i og skålen dækkes til og sættes i køleskabet ca
Denne dag endte jeg så i det indiske køkken, og heldigvis, for det smagte bare vildt godt. En indisk delikatesse med masser af smag og et hav af gode krydderier