Jeg kan ikke huske om jeg har sagt det før men det kan ikke siges for tit, jeg elsker Indisk mad, de er simpelthen fantastiske til at bruge krydderier i deres mad dog uden det nødvendigvis bliver så stærkt at man ikke kan spise det
Og så laver jeg gerne en af mine mere eksotiske livretter som denne Kylling Tikka Masala. Julen er fantastisk, men jeg får ret hurtigt nok af de store mængder svinekød og fede mad
Det karakteristiske ved butter chicken er den milde, aromatiske sauce med masser af krydderier og det helt møre kyllingekød, herfra “butter chicken” – retten er altså ikke fyldt med smør (min version er ihvertfald ikke), men den smager simpelthen så lækkert og cremet
Spis medris – gerne Basmati – og lidt ristet kokosmel som sprødt drys. Køer er jo hellige i Indien, og det er ikke helt politisk korrekt at spise indiske krydderier sammen med oksekød
Ingredienser til kyllingeretter (ca. kun to af retterneog så lav dobbeltportion af hver af de to. Jeg elsker at kunne servere sådan et lækkert overdådigt bord på en hverdagsaften, hvor der ikke har væretret meget tid til madlavningsforberedelser i løbet af dagen
Når risene er klar ogkyllingen færdigstegt er retten næsten klar. Både hun og min kæreste var meget begejstret for retten, så jeg vil bestemt anbefale at give den et forsøg
Første gang jeg hørte om blandingen af risog kartofler i en ret, var det fra en bekendt, der stammede fra Iran, og om denne ret er iransk eller indiskinspireret, kan være svært at sige