Det indiske køkken forstår virkelig at benytte en masse krydderieri deres retter og det er virkelig en smags-oplevelse at sætte tænderne i sådan en ret her som tikkamasala
Garam Masalakrydderi (fåes iasiatiskebutikker). Denne indiskeklassiker skal selvfølgelig også have min egen udgave hvor jeg holder migrimelig meget tiloriginalen men gjort den tilmin egen alligevel
Og så laver jeg gerne en af mine mere eksotiskelivretter som denne KyllingTikkaMasala. Læg kødet i saucen og tilsætkoriander, citronsaft og garam masala
I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. n. g. r. e. d. s. t. l. 4. p. o. 5. 0. k. y. m. M. a. 1. h. u. f. v. ø. æ. -. 6. 2
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.