En af de krydderi-skatte jeg fik med i posen var TandooriMasala. Tandoorikyllingeret. Jeg elsker at man kan lave så mange forskellige ting med kylling og lege med bunkevis af forskellige grøntsager
Chicken tikka betyr kyllingfilet. Chicken tikka masala er en indisk matrett. Retten består av kyllingbiter tilberedt i tandoor (leirovn) og servert i en krydret saus som gjerne inneholder tomat og fløte
Opskrift tandoori chicken kyllingtandoorimasala. Farven kommer fra krydderierne, enten som du selv blander, eller fra tandoorimasala, her har du det hele blandet sammen
eks tandoori. Man kan også bruge de krydderier man ønsker, såsom indisk gharam masala eller f. I går aftes havde jeg lyst til lidt junk, og fik helt vildt lyst til dypstegte kyllinger
Kylling. 600 g kyllingfilet. 2 tsk garam masala. 1 tsk tandoorimasala. Skær kyllingen i cirka 3 cm store stykker og kom det i en skål. Hæld kyllingen op i marinaden og stil den på køl i minimum 1 time, jo længere den får lov at trække jo mere smag i kyllingen. Når kyllingen har trukket kommes den i et ovnfast fad som stilles i en kold ovn, ovnen tændes på 175 grader og kyllingen for lov til at hygge sig i 1 time. Vend rundt i kyllingen efter 1/2 time. Når kyllingen er færdig kommes den i saucen og det skal have lov til at simre i 10 – 15 minutter ved middelvarme. 600 g kyllingfilet. 2 tsk garam masala. 1 tsk tandoorimasala