fuldkornshvedemel. Et helt perfekt groft pølsehorn. fuldkornshvedemel. Uha, hvor skal jeg love for, at de her pølsehorn mætter godt uden at være tunge i det
1/2 cup grahamsmel eller fuldkornshvedemel. Pølsehornene bages på en bageplade i 20-25 minutter i en 220 grader varmluft. 1/2 cup grahamsmel eller fuldkornshvedemel
Tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel, havregryn og fuldkornshvedemelet, og rør godt rundt. Jeg tog udgangspunkt i min favoritopskrift på pølsehorn, men jeg lavede den lidt om
Pizzasnegle og pølsehorn behøver bestemt ikke at være usunde. 400 g fuldkornshvedemel. I stedet for en pizzasnegl kan halvdelen af dejen bruges til pølsehorn --> Tilsæt da 12 kyllingepølser og pesto/tomatpure eller ketchup. 400 g fuldkornshvedemel
Mad og sundhed
Tilsæt creme fraiche, agurk, gulerødder, salt, rugmel og fuldkornshvedemel og bland det hele godt. Pølsehorn med squash og gulerod Jeg er stor fan af bloggen Twin Food og jeg synes deres opskrifter ser noget så lækre ud