Han svarede hurtigt mine luftige gulerodsboller. Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Pølsehornene er knap så luftige som almindelige pølsehorn, men de er stadig super lækre og så er de. Sidste weekenden havde sådan en lyst til pølsehorn, og jeg havde selvfølgelig spottet en ny lækker opskrift i min nye bog "Spis dig i balance "
Den kræver ikke så meget – blot at du har en god fryser, med den lille smule plads, der jo skal være, for at du kan snige en springform ind mellem frosne frikadeller og pølsehorn
Jeg brukte kvernen og pølsehornet til min kjære Kitchen Aid. Legg gjerne kvern og pølsehorn i fryseren før du går i gang, og skyll arbeidsbollen(e) til farsen i kaldt vann
Der havde jeg bare brugt hvid hvede og derfor fået dem mere luftige. (LINK TIL OPSKRIFT) Pølsehorn er altid godt, og disse med solsikkekerner, gulerødder og ketchup er bare så gode
Der skulle laves noget til Tommis madpakke og valget faldt på pølsehorn. Lige siden jeg lavede de israelske pizzaer, har jeg tænkt på at bruge dejen til pølsehorn
) Men der er én bestemt duft der altid tiltrækker mig i deres bager, nemlig pølsehorn. Hver gang jeg skal shoppe der, ender det altid med, at jeg kommer hjem og skal bage nogen pølsehorn selv, og sådan var det også i dag, selvom jeg har travlt med at nå det hele