Pølsehorn er og blive bare et hit, og det har det altid været i min verden – især på madpakken. Disse her er fyld med smag fra den friskhakkede timian og indeni er de smurt med den lækreste hjemmelavede ketchup, som gør dem ekstra smagsfulde og mindre tørre at spise
For pølsehorn er bare ikke det samme uden ketchup. Medketchup selvfølgelig. evt ketchup. Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
Jeg havde god tid i lørdags og gav mig derfor i kast med at bage lidt pølsehorn og pizzasnegle, som han indimellem kan få med som afveksling eller supplement til rugbrødet
De kan fyldes medketchup, dressing, sennep eller være helt neutrale. Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige
Med friskbagte pølsebrød, grillede pølser, ketchup, sennep og karamelliserede rødløg. Hvis du også har lyst til at prøve med karamelliserede rødløg på toppen også, så kan du finde en opskrift lige her
Det kan skam være lækkert nok at bage dem med en eller anden form for tomatdressing (eller måske bare ketchup), samt krydderier og andet sjov på toppen, men jeg foretrækker alligevel mine pølsehorn uden alle mulige andre smage
Stykkerne klappes flade med hænderne, og der ligges en pølse på hver af stykkerne (hvis du har lyst, kan du komme en stribe ketchup i inden du ruller sammen til horn)
De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden. Pensl med æg, drys sesamfrø/hørfrø (el. Jeg fik den største craving efter pølsehorn i weekenden
Fås i butikker med ting til køkkenet. På fotoet her over kan du se, hvordan fidusen er at svinge siderne ind så der bliver lukket af for pølsen og ketchup
Nydes med en ketchup / sennep i god kvalitet. Grundopskriften på pølsehorn ala snobrød med pølser. Rul hver klump til en lang pølse, og slyng den omkring hver pølsestykke, og sæt dem på en bageplade med lidt afstand