Tilsæt til sidst mel og ælt dejen til en jævn småklistrende dej. Hvor fine har pølsehorn lov at være. Kom dejen hen på en håndfuld mel på bordet, og ælt lidt rundt
- som efter min mening skal være bløde, så de ikke skubber fyldet ud, når man bider i dem – er med variationer den samme som den, jeg bruger til pølsehorn
halvdelen af fuldkornsrismelet og rør det grundigt i røremaskine eller med håndmixer (dejkroge). Klem enderne sammen og læg pølsehornene på en plade oven på snipperne
Dejen rulles ud og formes enten til pølsehorn eller laves til pizzasnegle. Det er heldigvis forholdsvis simpel og ud fra samme grunddej, hvorfor man hurtigt kan lave begge dele samtidigt
Pølsehorn – Den der har fået ideen med at pakke dej omkring en pølse og derefter bage hele herligheden, er intet mindre end genial, vil jeg vove at sige
Dejen har jeg rørt sammen på køkkenmaskinen og efter endt hævning på ca. Det er efterhånden meget længe siden jeg har bagt pølsehorn og jeg har næsten lige så længe haft en forespørgsel på dem fra en af mine drenge
Dej. De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden. Bland resten af ingredienserne i og ælt godt sammen (røremaskine anbefales, ellers dejkrogene på din håndmixer)
Det er virkelig dejligt og han har allerede taget de tabte kilo på igen og kinderne strutter atter. Ja, pølsehorn er nu aldrig noget som jeg har spist meget, men i sidste uge erfarerede jeg at Oskar havde spist sådan en fætter til en fødselsdag i vuggestuen
Del så dejen i to stykker og tag den ene klump og rul ud mellem de to stykker bagepapir. Sidste weekenden havde sådan en lyst til pølsehorn, og jeg havde selvfølgelig spottet en ny lækker opskrift i min nye bog "Spis dig i balance "