Man kan nemt lave dem til en lille hygge aften med nogle venner, eller som en forret. Fordel rød og grøn pesto på brødskiverne som det nu passer dig hvad du vil have flest med
Anret suppen i tallerkner, kom torskestykke ned i midten, pynt af medpesto og croutons. Nu kører vi ikke med den traditionelle nytårstorsk, men hvis man gerne vil have det lidt med ind i nytårsmenuen, så er denne suppe et godt alternativ
Spinatvafler passer godt til både morgenmad eller en let og lækker frokost, forret eller aftensmad. Vi fyldte vores spinatvafler med laks, avocado, salat, tomat og en lille dressing lavet på pesto og yoghurt naturel
Bruschetta er generelt en af mine yndlings forretter. Denne ret bestod af tortelinni med røget filet, soltørrede tomater, lidt pesto og ruculasalat overhældt med lidt friskrevet parmesan
Mange gange smider man det sidste ud, fordi der alligevel ikke er til et måltid, men det kan altså sagtens bruges til at spæde til en lækker side dish eller en forret
En italiensk menu er hovedsageligt inddelt i fire dele – antipasti, primi, secondi og dolci – mens vi i norden normalt inddeler vores menu i tre dele – forretter, hovedretter og desserter
Denne rustikke ret af mel og kartofler passer både som forret og hovedret. Jeg befaler at ælte med hænderne for at have en føling med, hvornår dejen har den rette konsistens
Aspargesene er tænkt som forret. Jeg har lavet en tomatpesto til de kogte asparges og en myntedressing og garneret den tredje part med rød tang”kaviar”