Ja, det lyder lidt tungt, men det er meget fornuftigt i en kage, når man tænker på, at bønner er lavglykæmiske og indeholder godt med protein, så blodsukkeret ikke farer i vejret
På med kyllingerne og lad dem hygge sig til overfladen er gylden og sprød. Smag til med salt og peber. Tilbage med kyllingerne på panden og drys derefter med revet emmenthaler
Rør flødeost – Philadelphia for eksempel - medfintrevet peberrod, lidt flormelis og lidt edddike. En slagsmed laks og peberrodsost - det er god skik og brug med fisk til forretten
Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand. Pynt med de resterende hakkede koriander, og så er der serveret …
Og lidt forskelligt at nippe til er lige det rigtige til en fredag aften, hvor der er tid til at hænge lidt over maden og ordne verdenssituationen, før man går over til at tænke store tanker (måske med lukkede øjne) i sofaen
Nu har jeg så endelig fået taget mig sammen til at oversætte den, så alle kan være med. Start med at blande den kogte kylling og ricottaen i en skål og sæt det til side
Dermed måtte desserten til weekendens tapasmenu naturligvis være treslags franske makroner. Sigt flormelis ned i mandelmelet, del blandingen i tre og bland det sammen med marengsen
Læg de treslags is sammen, og dæk hele isbomben med marcipan (hvis du har mod på det kan du selv rulle det ud, jeg valgte den nemme løsning og købte en færdig udrullet)
- Græskarcookies med raw chokoladestykker. Jeg har svært ved at vælge mig en favorit, da alle tre stikker i ret forskellige retninger, og det er mine yndlings ingredienser jeg har brugt
Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slagsyoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Jeg skal i gang med at prøve nye varianter her i ferien. Jeg smagte denne forrygende dip på arbejdet den anden dag, da vi havde fælles afslutning inden ferien
Mit første forsøg med edamame bønner blev derfor til denne lækre dip, der kan bruges som dyppelse til grøntsagsstave, eller som smørelse i en sandwich o
Grill asparges på en grillpande til de er al dente. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.