Der er ingen tvivl om at kammuslinger er en af min favorit forretter/hovedretter - og jeg elsker dem på min fars usunde måde Har du lyst til at forsøge kommer opskriften her
Dette er en lille, herlig og smuk forret, som jeg gerne vil dele med jer. DET SKAL DU BRUGE TIL EN 4-PERSONERS FORRET. 8-12 store kammuslinger. Hæld den varme suppe i 4 fine glas eller små skåle og læg træspyddet med kammuslinger ved. 8-12 store kammuslinger
Forret. Jordbær & Kammuslinger. kammuslinger. Gazpacho suppe med jordbær og kammuslinger. Kammuslinger. Anret to kammuslinger i hver tallerken og pynt af med lidt
Forret. Jordbær & Kammuslinger. kammuslinger. Gazpacho suppe med jordbær og kammuslinger. Kammuslinger. Anret to kammuslinger i hver tallerken og pynt af med lidt
Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger. Man kan naturligvis bruge hummerkøddet som “fyldet” i suppen i stedet for kammuslinger – Det vil nok være det mest naturlige, hvis man begiver sig ud i selv at lave en hummerbisque
Jordbær & Kammuslinger. Forret. Madsvinene forsat. Vi skal selvfølgelig også have hovedret. Det bliver noget med andebryst, kartofler, blommer og grønne asparges