Der er vel en grund til, at det er blevet det. Det var da nemt, ikke. En lille lækker forret, lavet og serveret i en tapasskål eller en kokotte – hvad man nu har
Efter jeg havde været hjemme hos en veninde igår, hvor vi hyggede os med at kigge i kogebøger, havde jeg fået en masse inspiration til noget lækkert mad
Jeg brugte en melonske til at lave små runde kugler. Synes egentlig det er ret fint at starte ud med en forret, men nogle gange overtager dovenskaben og den bliver droppet
Den er faktisk meget enkel og nem at lave, selvom opskriften umiddelbart kan virke omstændig. og vent et kort øjeblik til osten er kølig nok til, at den kan løftes med en paletkniv
Så er spinatrouladen her et alletiders bud på netop dét – og endda på en nem, hurtig og lækker måde. Trænger du til at skrue op for sundheden her i det nye år
Ikke alene er den nem at lave, og salaten kan snittes i god tid, så det eneste der skal laves når gæsterne er der, er at fritere rejerne, snitte avocadoen og anrette forretten
Det var derfor skønt, at det var en nem og hurtig lavet aftensmad, hvilket formentlig også havde været tanken forrige weekenden da madplanen blev lavet
Thaisuppe med rejer – en nem og hurtig genvej til det thailandske køkken. Den kan varieres i det uendelige med forskelligt kød eller grøntsager, og den kan både bruges som en forret eller som hovedret, hvis man serverer den med ris eller nudler til
Ikke alene er den hurtig og nem at lave, den kan også laves i god tid, da den serveres kold. Min familie har ofte serveret denne som forret når der kommer gæster, eller når vi har fiskeanretninger