Culotte marinade opskrifter

Gris i asiatisk kampdragt

Gris i asiatisk kampdragt

I søndags købte vi en svineculotte og den blev i dag forkælet med et kærligt asiatisk spark. Marinade. Chilien og koriander finthakkes og ingefæren rives, hvorefter disse smagsgivere ligges i en frysepose sammen med culotten
Fondue Bourguignonne

Fondue Bourguignonne

Forslag til tilbehørDer kan anvendes forskellige saucer og marinader efter smag og den tid man har til rådighed
Grill og lækker sommersalat

Grill og lækker sommersalat

Inden vi tog afsted, havde jeg taget en kalve culotte op af fryseren, så den blev grillet i aften. Bland marinaden af de øvrige ingredienser
Bagte græskarbåde

Bagte græskarbåde

Forleden lavede jeg bagt græskar som tilbehør til en culotte steg. Pluk bladene af timiankvistene og rør en marinade af finthakket hvidløg, timian, chili, citronsaft, olivenolie, salt og lidt peber
Thai biffsalat med mynte, koriander og kaffirlime

Thai biffsalat med mynte, koriander og kaffirlime

Vinaigrette/Marinade. 4 skiver storfe, ca 600 gram (jeg brukte ferdig skivet culotte)2 pakker cherrytomater1 agurk1 rødløk1 stor avocado2 røde chili1 håndfull friske mynteblader1 bunt frisk koriander5 kaffirlimeblader50 gram usaltede peanøtter (jeg bruker røde, kjøpt i innvandrerforretning)Slik gjør du det
Wok med shitake svampe

Wok med shitake svampe

Hæld vandet med marinaden i og bring det til kogning.  Ingredienser700-900g kalvekød(fx culotte, cuvette)50g tørrede shitake svampe50g tørrede skyørerJordnøddeolie 1 spsk

Lammekoteletter m/ Ratatouille

Pisk en marinade af olivenolie, citron, krydderurter, revet hvidløg og salt og peber. Læg koteletterne (uden ben) i en frysepose med marinaden