Når dette er gjort ved alle spareribs, så er de klar tilmarinade-delen. Det blev derfor til en dry-rub og den anden var med en mere klassisk type marinade
Smør barbequemarinaden på spareribsene - gem lidt af marinadentil når kødet skal grilles. Pensl med barbequemarinade undervejs og vend dem, så de ikke brænder på
Jeg endte diskussionen med mig selv ved at lave en helt anden marinade som er som følger. Vi var kun to hjemme så der var heldigvis rigeligt til min madpakke til dagen efter
Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber
Jeg tror måske vi skal nyde nogle af spareribs´netil Oskars og min fødselsdag i slutningen af august, det vil i hvert fald være lækkert og ikke mindst nemt
pulled pork, spareribs eller koteletter. Bland alle ingredienserne sammen i en skål, indtilmarinaden er en ensartet masse – olien vil gerne skille i starten, men bare rør godt rundt, så skal den nok samle sig
Alle ingredisenserne tilmarinaden røres sammen og alle benene gnides ind i marinaden - gør det gerne om morgenen - eller aftenen før, så de kan stå og trække imarinaden i mange timer