Gratin – her med rosenkål. Gratinen er tilberedt anderledes end man sædvanligvis gør. 400 g rosenkål, eller andre grønsager du godt kan lide – fx blomkål, gulerødder, broccoli, hvidkål. 3 spsk hvedemel. Hæld mælk, æggeblommer, smør, hvedemel, salt og peber i blenderglasset og blend 1 min. Hæld massen over rosenkålene, drys resten af sesamkernerne over og sæt fadet i ovnen ved 200˚ og bag gratinen ca ½ time til den er gennembagt og gylden. Velbekomme 400 g rosenkål, eller andre grønsager du godt kan lide – fx blomkål, gulerødder, broccoli, hvidkål. 3 spsk hvedemel
, når vi spiser Spaghetti alla carbonara, pasta ai broccoli og pasta cacio e pepe, men det smager også fantastisk revet over en klassisk tomatsovs med basilikum
Læg herefter broccolien i et smurt ildfast fad strøget med rasp. Hæld blandingen over broccolien. Kyllinge og Broccoligratin 1 tsk Oregano 2 friske broccoli 1 spsk Basilikum 1 hakket rødløg 1 fed hakket hvidløg 2 1/2 dl groft reven pastinak eller gulerod 1 dl reven ost 250 g hytteost 2 kyllingefilleter, stegte og skåret i tern 2 tomater i tern Salt og Peber Lidt madlavnings fløde Chili flakesRasp TILBEREDNING. Kom broccoli stykkerne i letsaltet kogende vand og kog under låg i 3-5 minutter. Gratiner retten ved 225°C. 2 friske broccoli
Derfor en tærte uden bund, og så må det vel være en gratin. 200 g broccoli. Broccolien skæres i små stykker/buketter og dampes 2 minutter. 200 g broccoli
Server med grøntsags gratin eller en grov mos af broccoli eller blomkål på siden. Svineskank har jeg netop haft min debut med og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg prøver at lave det
Godt, inden jeg får hugget hovedet af af de mange, mere avancerede, madentusiaster for min snydegratin (og så meget andet) så vil jeg minde om at jeg hverken har en proffesionel kulinarisk baggrund ELLER har et pengetræ i baghaven (hverken baghave eller pengetræ desværre)
Smelt smør og rør melet i. Skyl broccoli og del den i små buketter. rasp og lidt smør til gratinering. Kom æggeblommer i et af gangen, og rør godt mellem hver
Gratinen er færdig når man kan stikker i gratinen med en stegegaffel og der ikke hænger dej ved. Rens broccoli og blomkål og del dem i mindre buketter 3. Pisk oliemargarine, hvedemel og mælk sammen i en gryde 6. Læg grønsagerne i fadet og hæld gratinmassen over, drys med rasp 11. Bag gratinen i ovnen ved 175°C i ca. Åben ikke ovnen i starten af bagetiden, så falder gratinen sammen 13