Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Opskrift1,5 dl hvedemel1,5 dl grahamsmel1 tsk bagepulver1 tsk salt2 dl femkornsblanding1 dl solsikkekerner1 spsk olie 2,5 dl vandBland de tørre ingredienser sammen og tilsæt olie og vand. Rul dejen ud mellem 2 stykker bagepapir med kagerulle. 1,5 dl hvedemel. 1,5 dl grahamsmel
Så slut med at smide gammel rugbrød ud, det bliver til de lækreste knækbrød. Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester
Og en aften da jeg rutinemæssigt stod og rørte dejen, fik jeg den ide, at spare lidt på olien og bruge lidt grahamsmel som erstatning for noget af hvedemelet
Det smager skønt af chokolade og uden at være tilsat sukker. Knækbrød med peanutsmel. Opskriften er næsten den samme hver gang, dog afprøver jeg ofte en ny melsort eller andre sunde sager