Boller meyers bageri opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra MeyersBageri. bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

MeyersBageri. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen. Sæt bollerne på bageplader og lad dem hæve til
Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

Hæld dejen ud på bordet uden at røre for meget ved den og skær den til enten flutes eller boller. MeyersBageri (Min nummer 1 brødbog
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hvis du køber kan jeg anbefale (surprise, surprise) MeyersBagerisfastelavnsboller. I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

inspireret af Meyers kogebog “MeyersBageri”, men jeg ændret lidt i den. Har i et stykke tid nu lavet croissanter hvis vi har fået gæster til
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Opskriften kommer fra "Meyersbageri" og er ændret lidt efter jeg har bagt dem et par gange. Jeg er totalt afhængig af CLaus Meyers honningkagesnitter
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har aldrig fået dem bedre end hos Meyersbageri. Nu åbner MeyersBageri heldigvis snart lige i nærheden (Jakob har spurgt om vi skal til at sætte ekstra penge til Bageriet ind på budgetkontoen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Opskriften er fra MeyersBageri (denne bog er den bedste bagebog. De smager fantastisk på Meyers Deli,
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Disse knækbrød kommer fra "MeyersBageri". Har ikke prøvet at bage knækbrød før, men dette var virkelig let og smagte tusind gange bedre end det man kan købe (altså lige på nær Urtekrams gourmetknækbrød, som også er rigtig godt)
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Her til aften serverede jeg så kødet i burgerboller (bagt sidste søndag efter Claus Meyers opskrift - MeyersBageri) med coleslaw (hvor krydderurterne blev erstattet med brøndkarse), lidt avokado og en Fentimans Cola på siden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jakob har stadig barsel og vi er kommet ind i en (u)heldig vane med at gå forbi Meyersbageri på Classensgade når vi går tur med barnevognen og det gør vi altså hver dag
Mormorboller

Mormorboller

Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Derfor var glæden stor, da jeg fik "MeyersBageri" og kunne konstatere, at der var en opskrift på disse gulerodsboller i bogen
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Jeg har bagt masser af brød og boller gennem tiden, men det var indtil før sommerferien aldrig lykkes mig, at lave et brød jeg kunne være stolt af
Chokoladebrud med tranebær

Chokoladebrud med tranebær

Jeg bagte disse boller den anden aften da jeg fik lyst til noget sødt og samtidig manglede noget til morgenmad og morgenmadsbrød til fryseren

FASTELAVNSBOLLECRAWL

Smag så mange forskellige fastelavnsboller i løbet af en aften og find frem til Københavns bedste. Næste år tror jeg vi må få tilføjet Andersen Bakery og Meyers
Meyers knaldgode kanelsnurrer

Meyers knaldgode kanelsnurrer

Afkøl bollerne på en bageristps. sæt bollerne på et par bageplader med bagepapir, så snoningerne vender opad