Meyers bageri opskrifter

Meyers sprøde ciabatta brød

Meyers sprøde ciabatta brød

MeyersBageri (Min nummer 1 brødbog. Får nogle år siden var jeg inviteret til bagekursus med Claus Meyer af min søde svigermor
Meyers chokoladebrownies

Meyers chokoladebrownies

Den originale opskrift, som findes i bogen MeyersBageri er en bradepandekage, hvor der er brugt valnødder
Mormorboller

Mormorboller

Her er Claus Meyer jo fantastisk til det lyse bageri og jeg besluttede at lave en portion dej af hans opskrift på mormorbrød og i stedet lave lækre boller ud af det – og sikke nogle boller
Gulerodsbrud

Gulerodsbrud

Derfor var glæden stor, da jeg fik "MeyersBageri" og kunne konstatere, at der var en opskrift på disse gulerodsboller i bogen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra MeyersBageri. Jeg er helt tosset med. Lagkagehusets Chokorug (er i det hele taget tosset med Lagkagehuset og deres
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

MeyersBageri. Nu hvor jeg er i gang, kommer her et indlæg mere – teboller fra bogen. Har ikke ændret noget på opskriften, synes simpelthen
Nemt Foccacia med timian og rosmarin

Nemt Foccacia med timian og rosmarin

Opskriften er tyvstjålet fra bogen MeyersBageri, men er så god og nem, at den også skal deles her. Jeg har fulgt Meyers anvisninger og har æltet denne dej på maskine, og det gør en kæmpe forskel
{ Kanel-snurre } med kardemomme og kanel remonce

{ Kanel-snurre } med kardemomme og kanel remonce

Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i MeyersBageri, men blev så lige opfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spis mig', lige inde på bordet i det lille bageri

Pragtfulde naanbrød

Opskriften er oprindelig fra Claus MeyersMeyersBageri”, en bog der absolut kan anbefales. “Hold da op hvor smager det godt”, ja sådan noget skal man høre på mens man sidder og spiser sin aftensmad… Og jeg må sige at alt ros var velfortjent Disse naanbrød blev intet mindre end perfekte, både sprøde, bløde og tilpas krydrede
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Mit gennembrud kom, da jeg en dag, som så mange gange før, kiggede i Claus Meyers fremragende bagebog "MeyersBageri" og beundrede de flotte brød
Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

HVIS du ikke lige har tiden til at gå i gang med surdejen, kan du altid slå et smut forbi MeyersBageri
GROVE HAVRE MUFFINS

GROVE HAVRE MUFFINS

Opskriften stammer fra Meyersbageri kogebog og jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger videre, go go go
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hvis du køber kan jeg anbefale (surprise, surprise) MeyersBageris fastelavnsboller. I næste uge er det fastelavn og jeg synes (ligesom de fleste bagere) at det er helt legalt at spise en masse fastelavnsboller i en to-tre ugers periode omkring denne dag
Chokoladebrud med tranebær

Chokoladebrud med tranebær

 Opskriften er af Claus Meyer fra MeyersBageri. Jeg bagte disse boller den anden aften da jeg fik lyst til noget sødt og samtidig manglede noget til morgenmad og morgenmadsbrød til fryseren
Vægttab - status

Vægttab - status

Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og MeyersBageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

inspireret af Meyers kogebog “MeyersBageri”, men jeg ændret lidt i den. Har i et stykke tid nu lavet croissanter hvis vi har fået gæster til