Boller med grahamsmel opskrifter

Koldhævede boller med ruggryn

Koldhævede boller med ruggryn

Tilsæt grahamsmel, salt og ruggryn. Copyright © CA food and cakes [Koldhævede bollermed ruggryn], All Right Reserved
Sunde og lækre boller der smager

Sunde og lækre boller der smager

Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel
Koldhævede boller

Koldhævede boller

Man man fint eksperimentere med at bytte om på målene af grahamsmel og hvedemel – det giver en anden krumme og begge dele bliver dejligt
Koldhævede Boller

Koldhævede Boller

Jeg bruger kun økologiske ingredienser til bollerne, har arbejdet med forskellige slags mel, og synes man får det bedste resultat med mel af god kvalitet
Kirstens boller

Kirstens boller

Når bollerne sættes i ovnen, sprøjt da med en vandforstøver for at starte bagningen med damp. med et syrnet mælkeprodukt)
Squash boller med et strejf af jul

Squash boller med et strejf af jul

Tilføj salt, brunkagekrydderier, hørfrø, solsikkerkerner, grahamsmel, speltmel og. For at undgå madspild bagte jeg lige endnu en omgang boller i dag
Boller med kakaofibermel

Boller med kakaofibermel

Bollermed kakaofibermel,. Nu skal det afprøves og det første bliver i hjemmebagte grove boller. Afkøles på en rist og nydes med iskoldt smør
Gode boller

Gode boller

Jeg fik lyst til hvedebollermed masser af "tyg" i. fiberkost (tørret findelt daddel, rosin og hvedeklid) overhældes med
Boller med kefir

Boller med kefir

Kom hvedemel, havregryn og grahamsmel i en skål. Del den i det ønskede antal boller, og form dem runde med hænderne

Koldhævde boller med Chiafrø

mel (gerne Søris hvedemel, grahamsmel eller en blanding). have bollermed til aktiviteter, står den på “traditionel” koldhævet
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Serverede det til aftensmad med lidt hummus, prosciutto, bøffelmozzarella og friske tomater. I opskriften beskriver jeg den ælteteknik, der hedder autolyse, som er god (og meget nem) at bruge hvis man ikke har en maskine til at ælte dejen med
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har indtil videre ikke fundet en rigtig god opskrift, men jeg fik opskriften af Marie og lavede knækbrød med Josefine søndag morgen
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Læg på en bageplade betrukket med bagepapir og skær i passende stykker. 1,5 dl grahamsmel. 1,5 dl grahamsmel
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Bagte dem sammen med lille J som hjalp med at komme drys på toppen inden de blev bagt. Sæt knækbrødene på en bageplade og prik dem med en gaffel for at undgå luftbobler