Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. 400 g grahamsmel
Nu er det snart længe siden, jeg har bagt noget lækkert og hyggeligt, og derfor besluttede jeg mig for at lave nogle skønne boller, som kunne indtages til en god kop kaffe her senere på eftermiddagen
En super nem opskrift, hvis man er glad for sundeboller og elsker bagværk. Denne opskrift er en jeg har lært af min mor og er selv vokset op med disse boller, hvor det har varieret hvilket fyld der har indgået
Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, sukker, olie, grahamsmel og havregryn og rør godt
Til gengæld har jeg også samlet en håndfuld forslag til fyld, hvad enten du går med den almindelige, hvide fastelavnsbolle (min yndlings), den sunde variant (der nu også er ret lækker, hvis du vil fylde dig medfastelavnsboller i flere dage - hvilket godt kan være fristende
Sunde og sprøde knækbrød fy. Efter en dag, hvor den bare har stået på regn udenfor hele dagen, er der næsten ikke noget bedre end at slutte dagen af med lidt hyggebagning sammen med prinsessen
Der lå lige en squash i køleskabet, som jeg altså snart følte, jeg blev nødt til at bruge, inden det blev for sent, så derefter granskede jeg nettet efter sunde opskrifter på squashmuffins, da jeg ikke ville lave en decideret "kage-kage", men en muffin, der også kunne bruges som erstatning for boller