Du kan nu vælge at pensle bollernemed vand, mælk eller æg eller du kan lade hver. Du kan for den sags skyld også vælge at skifte gulerødderne ud med andre grøntsager/rødder
Pensel brødet med vand, mælk, smør eller lignende og drys med kanel eller andet godt på toppen. Kom alt grahamsmelet i og tilføj dernæst hvedemelet lidt af gangen
Selvom de er grove er de overraskende lette og luftige og smager super. Lig den på en bageplade med spidsen fra trekanten ned af så de ikke går op igen
Disse boller er både luftige, mætter dejligt også er de fyldt med fuldkorn og kostfibre. Også skal de bare på bagepladen som klatter - ikke noget med at forme dem
Luftigegulerodsboller. For at give bollerne et groft element er der tilført grahamsmel til dejen, hvorfor det grove element er vigtigt kan du læse meget mere om i mit indlæg det der med fuldkorn
Det blev til en omgang lækre og luftigebollermed durummel og med et grovt twist af grahamsmel. Vi skulle have hjemmelavet brugere, og jeg synes at hjemmelavet boller er det bedste
Luftige og lækre burgerboller. De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Kom nu salt sammen med hvedemel og tilsæt både hvedemel, salt og grahamsmel til resten. Der findes næsten intet bedre, end en varm bolle med smeltet pålægschokolade på