Alt i et fad med koteletter opskrifter

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Koteletter i fad - ikke old style...men LCHF style

Varm retten kort igennem og smag tilmedsalt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen medkødet)

Koteletter i fad

Pensl koteletternemedrapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røgetpaprika. Smag tilmedrøgetpaprika, paprika, salt og peber og lad detsimreet par minutter
Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Koteletter med Paprika og Champignonsauce

Denne ret er etfint og nogethurtigerealternativtilkoteletterifad. Krydr koteletternemedpaprika, salt og peber og brun dem godt iolie på begge sider
Fyldt svinekotelet italian style

Fyldt svinekotelet italian style

Koteletterne krydderes medgroftkværnet sort peber og saltydersiden. Det blev virkelig nogle lækre saftigekoteletter og en altialt lækker aftensmad, også selvom minappetitikke var så stor
Hasselbackkartofler

Hasselbackkartofler

De lækre kartofler kan serveres som garnituretilalt fra hakkebøf og frikadellertil flæskesteg og koteletterifad
Avocado-spaghetti

Avocado-spaghetti

Speltkerne salat medalt godt fra køleskabet. Pikantekoteletterifad. Cannellonimed peberfrugt- og ricottafyld
Le Creuset pande – den eneste pande du behøver!

Le Creuset pande – den eneste pande du behøver!

Der er altså tale om et tykt belægningslag der gør, at man kan stege medlidt eller ingen fedtstof. På grund af højden – det er jo en sauterpande – kan panden bruges tilalt slags madlavning, og du behøver derfor ikkeinvesterei mange forskellige slags
Koteletter i Fad

Koteletter i Fad

Krydr medsalt og peber og læg dem iet ovnfast fad. Steg champignon og squash på panden tilvandet er fordampet og krydr medsalt og peber
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Læg dem ietildfastfad og krydr dem medsalt og peber. Hak løget eller skær detiskiveralt efter hvad du synes bedst om
Koteletter  i fad med ærter og gulerødder

Koteletter i fad med ærter og gulerødder

Fordelen ved at lave en ret som koteletterifad er, at man kan variereopskriftenalt efter, hvad man har ikøleskabet og på den måde er det nemt at tømme køleskabet og undgå madspild
Koteletter i fad

Koteletter i fad

Jeg fandt altdet ovenfor, undtagen bacon,løg og hvidløg - resten er "skraldet". Salt og peber. Jeg har frossetmine
Koteletter i fad med ris

Koteletter i fad med ris

Kotelet bankes letmed en kødhammer, krydres medsalt og peber og brunes på panden i fedtstof. Fløde og hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen ifadet