Varm retten kort igennem og smag tilmedsalt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen medkødet)
Pensl koteletternemedrapsolie og giv dem et godt lag salt og peber og røgetpaprika. Smag tilmedrøgetpaprika, paprika, salt og peber og lad detsimreet par minutter
Alt skal med og stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Dæk medfolie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvisdit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Koteletterne krydderes medgroftkværnet sort peber og salt på ydersiden. Det blev virkelig nogle lækre saftigekoteletter og en altialt lækker aftensmad, også selvom minappetitikke var så stor
Der er altså tale om et tykt belægningslag der gør, at man kan stege medlidt eller ingen fedtstof. På grund af højden – det er jo en sauterpande – kan panden bruges tilalt slags madlavning, og du behøver derfor ikkeinvesterei mange forskellige slags
Fordelen ved at lave en ret som koteletterifad er, at man kan variereopskriftenalt efter, hvad man har ikøleskabet og på den måde er det nemt at tømme køleskabet og undgå madspild
Kotelet bankes letmed en kødhammer, krydres medsalt og peber og brunes på panden i fedtstof. Fløde og hakkede tomat hældes over sammen med en meljævning (mel og vand rørt sammen) – bland det sammen ifadet