Opskrift til en bageplade med sund "vingummi". Åhh, jeg er bare helt vild med disse "vingummier", de smager virkelig syndigt og næsten som rigtigt vingummi
Derved får de næsten den samme konsistens som vingummier, og man vil næsten forveksle de to ting med hinanden – i hvert fald er det et rigtig godt alternativ
Til madskoler har de været et kæmpe hit, og de kalder dem for "sunde vingummier". Jeg har længe reklameret med denne herlige opskrift på min Facebookside, men det er lidt med vilje, at mine is-opskrifter først kommer på bloggen nu
Jeg har sågar set nogen hælde vingummier i. Ryd fryseren og gør klar til de første kolde forfriskninger, så du ikke en dag står i en hedebølge uden mulighed for nedkøling
Så da jeg ville skrive om min nye opskrift kom jeg pludselig i tvivl. Sukkerfrie vingummi-ispinde. Især spændingen når man forsigtigt pakkede papiret á, for at finde ud af om man havde fået en gul eller en rød vingummi
Står du og skal bruge nogle bær i en opskrift, kan det være fuldstændig uoverskueligt når du ser priserne på de friske bær --> Specielt i vinterhalvåret
Bevares, jeg synes det smager godt, men jeg er altså mere til vingummi og chokolade. I min familie er størstedelen af flokken utroligt glade for lakrids, men jeg er altså ikke 100% med på den
Her kan man altså virkelig lege med smagen, vælg en vodka med smag, andre vingummier mm. De sidste gange, jeg har lavet disse shots har de været meget stive, og man skulle tygge sig lidt for meget igennem, hvis kan blive en smule vammelt, så det prøvede jeg at undgå denne gang, og det lykkede super fint, så læs videre her og få opskriften
Kog vandet i en gryde og tilsæt vingummierne. Lad det simre indtil alle vingummierne er opløst. 300 g vingummi (jeg brugte flagermus til disse, så der også kom lidt lakridssmag i). 300 g vingummi (jeg brugte flagermus til disse, så der også kom lidt lakridssmag i)