At bage glutenfrit med succes kræver erfaring og viden, og jeg kan ikke bryste mig af at være i seriøs besiddelse af nogle af delene endnu, dog har jeg jo trods alt fået en del erfaring – både god og dårlig – med det glutenfri køkken
Vi brugte en grundopskrift på pizzadej som vi plejer at anvende når vi selv bager pizza. The post Hjemmelavet grundopskrift på pizza og tomatsovs appeared first on RuthogRuth
3,5 dl hvedemel eller sigtet speltmel – hvedemel er billigst, men personligt føler jeg at speltmel er bedre for maven. 2 dl plantemælk eller anden væske – jeg foretrækker at bruge sojamælk. 100 g fedtstof som plantemargarine (fx FRI eller nutana) eller smags neutral olie – jeg foretrækker at bruge smeltet kokosolie, da det er varmestabilt og smagen passer godt i desserter
Opskriften er en grundopskrift, så du kan selv tilsætte smagsstof – lakrids, vanilje, jordbær el. Det er simpelthen utrolig, hvor uheldig jeg har været her i starten af december
Denne opskrift er en grundopskrift, og ment som at du selv tilsætte den smag, du har lyst til. Julen nærmer sig og det betyder selvfølgelig hjemmelavede småkager
For et par år siden investerede jeg i en Kitchenaid røremaskine. Det har jeg ikke fortrudt ét sekund. Det hele startede med Meyers opskrift på ølandshvedebrød
Jeg ledte lidt rundt omkring, efter en god grundopskrift og var omkring et par forskellige sandkage opskrifter, Jeg ville gerne have noget der var lidt let og luftigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.