Vingummi husblas opskrifter

Koldskålfromage med skyr

Koldskålfromage med skyr

Og hæld det over til æggesnapsen, mens du pisker så der ikke opstår “vingummier”. Tag husblassen op af vandet, og kram det meste af vandet ud af husblassen

Hjemmelavet hindbærflæsk

Det var sjovt at prøve, og resultatet blev en mellemting mellem flæsk og vingummi – med en herlig smag af hindbær – og farven var suveræn flot
Hjemmelavet 'vingummi'

Hjemmelavet 'vingummi'

De smager ikke dårligt, men efter et eller to stykker har man fået nok, måske på grund af mængden af husblas
Espresso Pasta med skum og chokolade kage

Espresso Pasta med skum og chokolade kage

Espresso pasta fremstilles ved anvendelse af teknikken opfundet af Ferran Adria til fremstilling af en tynd film af en vingummi væske under anvendelse gellangummi og derefter skære det i striber ved hjælp af en kniv eller pasta cutter

Vingummi

Husblas lægges i koldt vand ca. Vingummimassen hældes i fx. Husblasen vrides for vand og smeltes - fx. Lad herefter vingummierne stå og 'tørre' lidt på køkkenbordet