Yeast tørgær, det er glutenfrit og fungerer ret så fint. De er lette og luftige, hvilket til tider kan være lidt svært at opnå, når man bager gutenfrit
Idag skulle det være og jeg har valgt at lave en portion dej til grove boller. Den kan så mange ting at vi faktisk skal på kursus i det og indtil da så afprøver vi den i stor stil
Jeg blander FiberHusk, majsmel, maizena og boghvedemel sammen med tørgæren. Det er nu de eneste boller, som jeg bager til os, for de er altid vellykkede og simpelthen smager godt
glutenfrit tørgær. Jeg bruger både koldpresset fedtreduceret nøddemel og glutenfrit mel tilbollerne, det sikrer nærings- og proteinrigerige boller, og det giver en fantastisk smag
Det er også en god anledning til at få tømt nogle af mel og kerne poserne – altså en ren win – win. Der er ikke noget der dufter så godt og spreder så meget hygge på en mørk onsdag aften, som nybagte boller
et drys tørgær, ca. Vejrudsigten lover tilmed sol og varme langt hen i næste uge. Der skal bages boller og det bliver disse grove Squashboller som jeg også bagte i går morges