), men jeg synes disse tunfrikadeller er rigtig gode, da de egentlig ikke smager af fisk. tun i vand1 gulerod, fintrevet1 lille løg, finthakket2 æg1 dl. Tunfrikadellerne steges 3-5 minutter på hver side. 2 æg
Tunfrikadeller. Tunfrikadeller – Tunfrikadeller er en rigtig god måde at lokke fisk i de kære børn eller blot personer, der ikke just er særlig vilde med fisk
Tunfrikadeller er super lækre, sunde og slet ikke så tørre som tun nemt kan blive. Tunfrikadellerne smager rigtig godt og har en fast konsistens som gør dem nemme, at have med i madpakken
Mors opskrifterMin mormors makronkage, min mors berømte chokoladekage, som hun altid bagte til min folkeskoleklasse, min mormors beskrivelse af at lave den perfekte mørbrad, min mors tunfrikadeller og en masse andet
2 dåser tun i vand, drænes3 spsk (med top) creme fraiche2 æg1 dl havregryn½ rødløg, hakketbrændenælde topskud, klippet (nemmest at klippe i en ramekin f. 2 æg
Tunfrikadeller – En proteinrig og velsmagende ret. Uden Proteinpulver, men med Havregryn. Retten smager super godt både med og uden havregryn, og kan sagtens laves uden proteinpulver
Tunfrikadeller – En proteinrig og velsmagende ret. Læg tortillaen som en bund, læg fyldet på (spinat først, siden da grøntsager og kød) og rul tortillaen stramt