Bland cremefraiche med ravigotte og smag til med salt og peber. Røgetmakrel med kartoffel og agurk i ravigottecreme2 røgetmakreller600 gr små kolde kogte kartofler1/2 agurk skåret i mindre stykker1 bundt dild1 dl cremefraiche 18%3 spsk ravigotteSalt og peberLæg makrellerne på et bræt. 2 røgetmakrel
Server som frokostret eller som let middagsret med godt rugbrød til. Røgetmakrel er lækkert, det er sundt og så er det hurtig mad hvad enten du skal servere frokost eller en let middag
Det er blevet en af vores favoritter i hverdagen, og da de er fryse-venlige, tager vi bare en lille pose op ad gangen, og lader dem tø lang-somt op i køleskabet
Hvis du har et par bagte kartofler til overs er her en god ide til at få dem brugt. Rør de udskrabte kartoffel sammen med creme fraiche, sennep, forårsløg og røgetmakrel i mindre stykker
Lige til at bruge i pinsen. Røgetmakrel med ærtepuré og rabarber. Her er en lille fin og meget forårsagtigt fiskeforret med lidt røget fisk, friske (eller frosne) ærter og rabarber
Det blev der nogle rigtig lækre små deller ud af. en god stak, så du også har til madpakken. Her er brugt røgetmakrel sammen med kogte kartofler, peberfrugt og forårsløg
Server rygeost moussen med masser af friske radiser, røgetmakrel og friskbagt rugbrød. Her er en hurtig frokost ret eller en let forret til påskemiddagen
Tilsætmakrellen og vend rundt. I opskriften anbefaler de, at æggekagen serveres med rugbrød og sennep, hvilket jeg ikke gjorde, da jeg synes der var nok mad i æggekagen, men det er garanteret godt til
Jeg leder altid efter nye interessante måder at spise fisk på, og især måder som også kan få de mindre fiskespisende mennesker til at synes, at maden er lækker
Der til har jeg smørdampet noget spidskål med gulerødder og vendt med lidt røde linser og så en super lækker sød/stærk dressing til som passer godt sammen med tunfrikadellerne
)Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.