den er så nem at lave. I mellemtiden lægges de tre blade husblas i en skål med vand. Brug en kniv til at få løsnet kanten af kagen fra formen, og pynt herefter kagen med revet hvid chokolade, jordbær eller hvad du lige synes
K. a. g. e. t. i. l. 8. -. c. 1. 6. s. k. 4. y. r. æ. b. ,. f. x. G. o. (. 7. 0. ). 2. 5. u. ¾. d. m. ø. h. v. ½. p. n. P. S. j. å. ". B. H. 3. D. C. °. n g
En af de meget nemme ting, jeg har prøvet i år, er chokoladestænger, lavet i en bradepande. Da børnene var små bagte vi 5-6 forskellige småkager og havde konfekt og slik i massevis
Fuldstændig fantastisk lækker og så nem at lave. Tuc kiksene knuses, marcipan skæres i meget små stykker og mandlerne skal hakkes, alt dette og bagepulveret vendes i æggehvide-sukker blandingen
Kagen er færdig, når du kan stikke et grillspyd, strikkepind, spids gaffel eller lignende ned i midten, uden der sidder kagedej på, når du tager den ud igen
Jeg synes det har været lidt en jungle at finde en brugbar opskrift, specielt fordi de fleste er på udenlandsk og det kan være lidt svært at se om det er “noget der funker”… Derfor valgte jeg den nemme løsning og bruge en af de opskrifter der blev brugt i Den store bagedyst, for der havde jeg da en mulighed for at se resultatet af opskriften
Olie og farin piskes sammen, hvorefter æggene piskes i et efter et. Gulerodskage med flødeostecreme. Herefter blandes alle tørvarene og sigtes i æggeblandingen og piskes godt sammen
Den lod jeg stå natten over i køleskabet og skar den igennem og fyldte den med hindbærmousse. Der brugte jeg en creme lavet at flødeskum og Jelly pulver som kan købes hos de fleste udenlandske grønthandlere
hmmmm ikke så heldigt, hvad kan man så lære op over kanteren på toppen eller siderne så er det bedre at bruge royalicing eller smørcreme som er nemmer at styre