tilbehør evt salat. Gulerødderne hakkes og koges. Vandet hældes fra. Løg og peberfrugt hakkes i tern. Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen
Grøntsagerne er stadig lidt sprøde og giver et farverigt pift som tilbehør til kød. Sidste weekend lavede en af mine søstre dette tilbehør, som jeg var helt vild med
Start med at gøre grøntsagerne i stand og snitte dem. Det gode ved det er, at man kan lave tilbehøret som en pludselig indskydelse, hvis man synes, der mangler lidt spræl til aftensmaden
Her er et bud på dette, hvor du let og elegant kan slippe uden om, at lave det helt store tilbehør til et stykke kyllingebryst, en grøn salat eller noget helt tredje
Lørdag blev en rådyrbov tøet op og lavet til en lækker gryderet med grøntsager, enebær og rosmarin – en oplagt mulighed for at spise efterårets bedste ‘comfort food’ som tilbehør – mos
suppleret med lidt ekstra kød/fisk i æggemassen og ekstra salat som tilbehør. Yderligere så har vi danskere svært ved at spise tilstrækkeligt med grøntsager og fisk
Genialt tilbehør til FISK eller KYLLING. FORORD. Kål er i den grad undervurderet. Der findes så mange forskellige arter og dermed også utallige metoder at gøre brug af denne klassiske danske grøntsag