Tilbehør til oksesteg opskrifter

Ovnbagte jordskokker med pesto

Ovnbagte jordskokker med pesto

Kom hvidløg, basilikumblade, græskar- eller pinjekerner samt ost i en food processor og blend til en tyk pasta
Spinatkugler i bacon

Spinatkugler i bacon

Serveres som tilbehørtiloksestegen, som en del af brunchbordet, til tapas eller noget helt fjerde. For snart to år siden var vi til bryllup på en kro, hvor der selvfølgelig blev serveret treretters menu (eller var det mere
Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Sommersimret urte og rødvinsmarineret tykkam

Om smagen bliver vinterlig eller sommerlig ligger i valg af marinade og i tilbehøret. Tykkam, den udskæring man traditionelt bruger til gammeldags oksesteg, er ikke grillegnet
Rødløgsmarmelade

Rødløgsmarmelade

2 rødløg. 1 dl Muscovadosukker. 1 dl eddike. 1 tsk salt. ½ tsk groftmalet sort peber
Rösti af rodfrugter

Rösti af rodfrugter

500 g blandede rodfrugter, fx persillerod, gulerod, pastinak og knoldselleri. 1 stort løg. 1 spsk.  frisk timian eller rosmarin
Krydret tomatfad - af en rest steg

Krydret tomatfad - af en rest steg

, til osten er gylden. en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg 5 forårsløg i tynde ringe ½ dl hakkede friske basilikumblade 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% 1 dåse hakkede tomater 1 rød peberfrugt i små tern 2 finthakkede zittauerløg 3 spsk sød chilisauce 1 tsk groft salt 75 g sorte og grønne oliven Pynt frisk basilikumblad Tilbehør 300 g tørret fuldkornsspaghetti
Restemad

Restemad

Denne opskrift gav en portion, som med det rette tilbehør kunne mætte tre personer, så det var da ganske godt alt taget i betragtning
Paleo madplan uge 10

Paleo madplan uge 10

tilbehøret bliver de grønne bønner med mandler og soltørret tomat. Lammekoteletter med dampet spidskål og pesto fyldte tomater (Jeg kommer nok til at lave pestoen, men den laver jeg bare om onsdagen
Oksegryde m. tilbehør

Oksegryde m. tilbehør

oksesteg. asparges & tilbehør. Kom dette, samt et par laurbærblade ned til baconen. oksesteg. Tilbehør. Der tilføjes lidt vand

Porre-kartoffelfad

Retten er god både som tilbehørtil grill-bøffer og grill-kylling. Stil ovnen på 200 grader. 10 minutter til de har en gylden overflade. Gammeldags oksesteg i Römertopf & Kartoffelmos m/persille 2 tsk
Brunede kartofler med sesam

Brunede kartofler med sesam

Jeg skulle i går lave en langtidsbagt oksesteg og lavede disse kartofler som tilbehør. Egentlig er brunede kartofler noget man spiser til jul men jeg elsker dem og har her piftet den traditionelle version op med sesam og citronsaft