Har man ikke lige en surdej, kan man også få tørsurdej eller købe den hos meyer f. Det her er ikke en opskrift på surdejsbrød, men derimod en anmeldelse af et nyt produkt fra AMO som netop er “Surdejsbrød”
Jeg VIL have den til at gære og boble, så jeg kan bage lækre surdejsbrød. Den bedste opskrift på pizzadej fra Meyer´s bagebog og ja de skal laves dagen i forvejen og langsomt hæve i køleskabet
Her delte vi en ‘avo smashed toast’ på ristet surdejsbrød med pocheret æg og et bananbrød med kaffemascarpone og sprød boghvede – helt sikkert noget, jeg må prøve at lave herhjemme
Jeg har købt Claus Meyer's bog om brød - Meyers Bageri. Jeg startede med at lave en surdej fra bunden, som Meyer beskriver det i bogen, men jeg kunne ikke rigtig forlige mig med den der surdej, der skulle stå på mit køkkenbord og se uappetittelig ud, så den røg i vasken
meyers). Surdejsbrød. meyers). Hurra nu tror jeg snart, at jeg har knækket koden. Lidt over 24 timers tålmodighed, en røremaskine og kærlighed er alt, hvad det kræver
Og eftersom Meyers bageri-bog endnu ikke er blevet anvendt til andet en brunsviger, ciabattabrød og en mislykket surdej, fandt jeg det passende at prøve hans berømte ølandshvedebrød, hvor almindelig hvedemel eller andet i den dur ikke indgår i opskriften
Jeg kommer med et på bud på lækre surdejsbrød og -boller inden længe (. Claus Meyer har dog en fin lille oversigt for mængderne, hvis du godt kan lide lidt fastere mål