Har man ikke lige en surdej, kan man også få tørsurdej eller købe den hos meyer f. Det her er ikke en opskrift på surdejsbrød, men derimod en anmeldelse af et nyt produkt fra AMO som netop er “Surdejsbrød”
Særligt er Thomas' egen favorit brød med surdej, malt og ristede solsikkekerner. Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så lige opfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spis mig', lige inde på bordet i det lille bageri
Surdejen kan man få gratis enten hos Meyers, hvis man medbringer sin egen beholder, eller helt sikkert hos sin kollega, tante, ven, nabo, bedstemor eller en helt sjette
Boller med surdej er tilsat noget mindre groft mel end ellers, men da det er ret nyt for mig at bage på denne måde, så har jeg undladt at afvige alt for meget fra den originale opskrift fra Claus Meyer
behøver ikke nævne hvor mange gange jeg har forsøgt at lave hvedesurdej. Den bedste opskrift på pizzadej fra Meyer´s bagebog og ja de skal laves dagen i forvejen og langsomt hæve i køleskabet
Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og Meyers Bageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"