Surdej meyer opskrifter

Surdej - fra rosin til brød

Surdej - fra rosin til brød

HVIS du ikke lige har tiden til at gå i gang med surdejen, kan du altid slå et smut forbi Meyers Bageri
Surdej - dag 1

Surdej - dag 1

endnu, siger Meyer. Surdejen i gang. den over i mit fine nye ”surdejs-glas”. længerevarende surdejs-forhold (
Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Surdej opskrift: En nem guide til surdej

Min “bibel” indenfor brødbagning er bogen Meyers Bageskole, som jeg synes man skal investere i, hvis man godt kan lide at nørde tingene helt i dybden
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Rug surdej. Jeg har brugt Meyers mørke rugbrød (fra Meyers Bageri. Rugsurdej. Bland rugsurdejen og kernerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Sidste jul fik jeg et gavekort af min mand til et bagekursus fra Meyers køkken. 1 dl surdej. 1 dl surdej
Gulerodsboller a la Emmerys

Gulerodsboller a la Emmerys

den med groft mel, uden fedtstof, med en luftig krumme og ikke mindst den meget hippe og berygtede surdej
AMO Surdejsbrød

AMO Surdejsbrød

Har man ikke lige en surdej, kan man også få tørsurdej eller købe den hos meyer f. Det her er ikke en opskrift på surdejsbrød, men derimod en anmeldelse af et nyt produkt fra AMO som netop er “Surdejsbrød
{ Kanel-snurre } med kardemomme og kanel remonce

{ Kanel-snurre } med kardemomme og kanel remonce

Særligt er Thomas' egen favorit brød med surdej, malt og ristede solsikkekerner. Jeg "opdagede" dem første gang da jeg arbejde i Meyers Bageri, men blev så lige opfrisket om hvor lækre de er, da jeg besøgte CHARLES Artisan bread i London, hvor der lå massevis og råbte 'spis mig', lige inde på bordet i det lille bageri
Rugbrødet som min mor bager det

Rugbrødet som min mor bager det

Surdejen kan man få gratis enten hos Meyers, hvis man medbringer sin egen beholder, eller helt sikkert hos sin kollega, tante, ven, nabo, bedstemor eller en helt sjette
RUGBRØD MED ET TWIST

RUGBRØD MED ET TWIST

Denne opskrift er nem at gå til, og den kræver ingen forberedelser i form af surdej eller fordej – dog skal dejen koldhæve i min
Morgenfrueboller

Morgenfrueboller

Boller med surdej er tilsat noget mindre groft mel end ellers, men da det er ret nyt for mig at bage på denne måde, så har jeg undladt at afvige alt for meget fra den originale opskrift fra Claus Meyer
varme hveder

varme hveder

Opskriften foreslår at lave en fordej dagen forinden, men jeg tilsatte i stedet en sjat af min surdej for at give lidt ekstra smag
DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

DET ER SGU IKKE BOLLER!!!

behøver ikke nævne hvor mange gange jeg har forsøgt at lave hvedesurdej. Den bedste opskrift på pizzadej fra Meyer´s bagebog og ja de skal laves dagen i forvejen og langsomt hæve i køleskabet
Vægttab - status

Vægttab - status

Jeg besluttede at følge Meyers forslag og lave en tynd surdej og Nicolai Halken Skyttes (fra Emmerys og Meyers Bageri) forslag om at lave surdejen udelukkende på hvedemel og grahamsmel, da rugmel kan gøre surdejens smag endnu "surere"