Stegte blomkålsbuketter. Den svinekotelet skal mere på bordet. Placer svinekoteletten oven på. Det gælder ihvertfald her hjemme, for det smager super godt
Koteletterne er bedst, hvis de stadig er let rosa i midten, og kødsaften ikke er stegt væk. 4 økologiske svinekoteletter (ikke tynde, så bliver de så tørre. Smelt smør til det er nøddebrunt i en tykbundet pande, læg svinekoteletterne i panden, drys med salt og peber, og steg dem 3-4 minutter på hver side ved middelvarme
til en stegtsvinekotelet. Kom smørret på og lad det hele bruse op. Læg pærerne i og steg dem gyldne og næsten møre ved svag varme, krydr med fennikkelfrø efter behag og server de lune pærer, f
Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. (baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. Smag eventuelt til med lidt salt4) Hvis det er en fladfisk, du bruger, så rul den i 8 små ruller og sæt dem i et ovnfast fad smurt med lidt olie, dryp dem med lidt olie og bag dem ved ca 180 grader i 10-15 minutter afhængig af tykkelse (hvis det ikke er fladfisk, ruller du dem ikke, men kommer fileterne direkte i det ovnfaste fad - og så skal fisken ca have 5-10 minutter længere)5) Server fisken sammen med gulerodssalaten med citron og kogt perlerug (følg anvisningen på pakken)Svinekoteletter med rosenkål, parmaskinke og karryDenne ret er en superlækkerret med nogle af efterårets gode råvarer. 4 svinekoteletter20-25 g smør300 g rosenkål2-3 skiver parmaskinke skåret i små stykker1 rødt æble i terninger30 g hasselnøddeflagersalt og peberfrisk timian2½ dl creme fraiche 18 % 2 spsk karry2 små knuste hvidløgsfed1) Steg koteletterne i smørret2) Vask og del rosenkålene i halve (hvis de er meget store, så deles de i kvarte)3) Blanchér rosenkålen i saltet kogende vand i 2-3 minutter, og afkøl dem straks under løbende koldt vand4) Varm en pande op og rist parmaskinkestykkerne5) Vend rosenkålen i sammen med æble, og rist det igennem i et par minutter6) Tilsæt hasselnøddefalgerne og krydr med salt, peber og timian7) Anret koteletterne på grønsagerne8) Rør karrycremen sammen af creme fraiche, karry og hvidløgsfed smagt til med salt og peber. 4 svinekoteletter. 4 svinekoteletter
Svinekotelet med dampede grøntsager, syltede løg og gulerødder, havtorn, ræddiker og rygeost som remouladeRomanesco, broccoli og den sorte ræddike dampes til de er er møre men stadig har bid og sprødhed
Dette indlæg blev udgivet i Gris, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget den bedste måde at stege en svinekotelet, kotelet, nordisk mad, Opskrifter, rodfrugter