If you want egg if your friedrice, heat a large non-stick wok or skillet to medium heat. When everything is just about heated through, remove the friedrice from the heat and serve immediately
Selv om overskuddet måske ikke er der, så er denne ret beviset på, at det ikke er ensbetydende med, at man selv og ens familie skal snydes for et godt og velsmagende måltid
Tilsæt de stegte grøntsager og den strimlede omelet. Pisk æggene sammen med fløde og fishsauce. Steg omeletten ved høj varme på begge sider til en tynd pandekage
Okay, jeg ved godt at det ikke er helt vildt nytænkende at lave endnu en opskrift medfried "rice" men det er virkelig blevet en favorit herhjemme, det smager rigtig godt - og slet ikke af blomkål
Push the veggies to one side of the pan, then add the cold cooked rice. Add the eggs and cook without stirring for about 30 seconds. 2 eggs, lightly beaten. 2 cups cold cooked rice (white or brown)
Nu tilsættes et par håndfulde hakket persille og soyasauce. De stegte champignon tilsættes også. Ja, sultne i seng går vi dog ikke for tiden, men det er godt nok ikke de store kulinariske oplevelser der diskes op med her i hjemmet
Nu med æg, som bare lige mangler at blive rørt rundt og stegt. Aftensmaden i dag skulle bare være super simpel, så det blev min hjemmestrikkede opskrift på Chinawok medfriedrice
Vend det hele og smag til med salt, soya og chilisauce. tynd soya sayce. Start med at forberede alle grøntsagerne, så det hele er klar til tilberedning
Jeg havde købt et par svinekotelettermed skaft og de var bestemt ikke til den lille kleine side. Sagen er en helt anden når talen falder på koteletter med skaft, hvor benet og tykkelsen gør, at kødet ikke så nemt udtørres
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.