(Vi brugte en cuvette, som blev skåret i meget fine skiver, andet kan også bruges. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING
Et par skiver sprødstegt bacon. Kødet tages op ad i gryden i takt med, at det er blevet brunet og når alt kødet er stegt fortsættes der med løg og champignon
Jeg intervalgriller altid culotte og cuvette, det tager ikke meget længere tid og resultatet bliver tydeligt bedere, desuden er det en fin undskyldning for at være travlt optaget ved grillen imens pigerne tager sig af salat og borddækning
Cuvetten (57,- på tilbud) og hasselback kartoflerne skal i ovnen på samme tid… så start med at forberede det. Tag cuvetten ud af køleskabet, 1 times tid før den skal i ovnen. Cuvette og kartofler sættes i ovnen i 10 minutter, hvorefter temperaturen sænket til 150 grader. Tag cuvetten ud og lad den hvile tildækket i 20 minutter… her skrues der igen op for varmen til 200 grader, og kartoflerne pensles igen med olie. 780 g cuvette
Tri Tip eller Cuvette af Amerikansk Angus Kvæg - Bemærk den kraftige marmorering, karakteristisk for Angus kvægStegen koster en tredje del mindre end Culotte af god kvalitet
Som du ser på billedet har jeg stegt et par squash til. Ingredienser1 Kg oksekød (fx okseklump, filet,cuvette…). 1 Kg oksekød (fx okseklump, filet,cuvette…)
Gentag dette indtil alt kødet er stegt. Ingredienser700-900g kalvekød(fx culotte, cuvette)50g tørrede shitake svampe50g tørrede skyørerJordnøddeolie 1 spsk
Når det er stegt og affedtet, tages det af gryden og stilles til side. Denne bolognese er lavet på cuvette, som har fået lov til at simre så længe, at cuvette-stykkerne er supermøre og nærmest falder fra hinanden
Den blev stegt på den sædvanlige måde. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Haven, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget cuvette, mad, Oksekød, Opskrifter, pinse