Skyl alle grøntsagerne og hak forårsløg, tomater, sukkerærter og bøffelmozeralla i mindre stykker. Til aften grillede vi lækre marinerede hakkebøffer, som blev serveret med en kold pastasalat samt limonade og hvidvin
Herligheden består af friske, sprødegrøntsager og krydderurter, grillede (og en smule marinerede) tigerrejer, vermicellinudler samt tilbehør i form af jordnødder og den vietnamesiske dipping sauce, nouc cham
Sådan en har jeg, og det er den der gør den store forskel og giver den sprøde bund. Her har jeg frisk tomat, marinerede artiskokhjerter, ananas (her i økovariant fra glas, men kun fordi jeg ikke kunne få en frisk i mit supermarked), rødløg, rød peber og sorte oliven
Den lækre sprøde og let syrlige salat, gav det helt perfekte modspil til den fedmefyldte and. Der toppes af med lidt af de marineredegrøntsager og et drys sesamfrø
Nudlerne koges og kødet tilsættes grøntsagerne. 5 minutter inden servering tilsættes peberfrugter og forårsløg, så de stadig er sprøde når retten serveres
hvis de bages dagen før de skal bruges kan de være en fordel at tage dem ud af ovnen, inden de bliver sprøde, så man har mulighed for at varme dem inden serveringen