M. m. d. e. n. r. t. s. u. p. g. o. ,. a. i. E. f. v. å. k. h. F. l. j. ø. b. T. I. P. S. æ. D. (. 4. ). 0. 1. 2. ½. c. 3. -. y. 5. H. K. R. 6. V. 8. 7. 9. N. G. O. A. B. é. l g
hakketkyllingekød. Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem med kyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars
Forleden lavede jeg denne skål med masser af stegte grøntsager, nudler og peanut butter dressing. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser afgrøntsager
Disse kyllingefrikadeller er fulde af smag fra både feta, soltørrede tomater og krydderier. Vi serverede kyllingefrikadellernemed bagte cherrytomater, sellerifritter og radisetzatziki (klik for opskrift)
Alle vil da helst være fri for, at arbejde i weekenden - men for første gang i evigheder skal jeg være sammen med en af mine kollegaer Bodil, som er fast nattevagt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.