Serveres medfrisk revet parmasan og evt. frisk pasta. Løgene svitses i fedstoffet og når de er blevet lidt gennemsigtige tilsætte champignonerne, som er skåret i skiver
Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig ogsånogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
Server medris. Læg kyllingen i et ovnfast fad og vend med marinaden. Rør olie, ketchup, citronsaft, farin og sojasauce sammen og krydr med salt og peber
Fyld en pose med de krydderier du ønsker at bruge (jeg brugte salt, chili, oregano, all-round) og ryst posen godt indtil alle stykker har krydderier på sig
Anret ris, broccoli, edamamebønner ogkylling i dybe tallerkener eller skåle. Kogrisene i en gryde, efter anvisningen på emballagen, mens kyllingoggrøntsager tilberedes
TweetWhatsAppE-postSkriv utLik dette. Et lite tips, hvis du har barn som skal spise ( eller du ikke vil ha sterk mat) er å lage en porsjon på siden med mindre cajun krydder tilsatt da denne fort kan bli litt for sterk for de minste
Server kyllingenmedrisog peanutsauce og en stor skål salat. jasminris. Man kan redde selv den mest regnfulde vintermandag med en omgang orientalsk peanutbutter
Hvis du har noglegrøntsager der synger på sidste vers, så er det også en god ret. Der kan tilsættes stort set lige så mange ekstra grøntsager du har lyst til
Smag til med mere kinesisk soyasovs, fiskesauce, Rich Hoisin sauce og/eller chilisovs. Brug de grøntsager du har i køleskabet – det er en god måde at minimere spildet på, og jo flere forskellige grøntsager – des bedre bliver retten bare
-). Først skal du gøre alle grøntsagerne klar, så de kan rives på et rivejern ellermed råkostmaskine. Hvis der er rester tilbage, kan det sagtens gemmes til frokost eller aftensmad
et minut eller to. Frisk koriander. På med bønner og bok choy. Dagen efter fiskes kyllingen op og tørres af, inden de steger ved jævn varme på en pande i lidt sesamolie
-. -. -. -. -. -. -. -. -. N. u. e. r. d. t. j. o. s. å. a. n. ,. m. i. h. l. b. g. ø. v. f. p. k. æ. C. S. I. c. q. y. (. ). F. H. J. ½. 1. 2. 3. R. K. D. 4. 6. T. +. L. G. /. w. V. M. E. X. P. 5. 9. ) l
Retten indeholder ingen dyre ingredienser og er derfor også ret SU-venlig. Top medsojayoghurteller havrefraiche + lidt finhakket spinat eller koriander
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.