1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en. 1 lille portion smørcreme, hvor du bruger ½ dl kokosmælk i stedet for ½ dl vand til sirup-en
Smelt smørret i en lille gryde ved middel varme, uden at det bruser, og hæld det i skålen. Den smager virkelig godt, kagen bliver ikke tør (heller ikke efter et par dage på køl) og smørcremen smager så vanvittigt lækkert af let saltet karamel
Imellem lagene af kagen er der en smørcreme rørt med hjemmelavet karamel. Del den afkølet kage i to lige store dele og læg kagerne sammen med lag af karamelsmørcremen, også på toppen
Jeg er ikke så vild med diverse smørcremer på kager og lige til en banankage foretrækker jeg, at smelte en god mørk chokolade sammen med et par spiseskefulde fløde
Perfekt søde muffins til børnefødseldagen, smagen er relativt neutral og er således ret taknemmelig i forhold til den smørcreme/ mousse man ønsker at komme ovenpå
Vi gjorde så den fejl at beslutte at smøre kagen op med en vanillesmørcreme. De lyse bunde er helt almindelige, dem kan du bare google, men så var der den fantastiske hvid chokolademousse, der er lavet næsten som jeg plejer at lave min hindbærcreme, men blot uden hindbær
Let smørcreme. Luksus smørcreme. Foto. Sif Meincke, Bagelyst, Politikens Forlag. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet