Her får I årets sidste opskrift. Min kransekage er ikke hvinende sød, men tilpas sød for vores smag, og med samme mængde flormelis, som jeg sædvanligvis bruger i kransekage
Midt i juletiden tænker jeg også på nytåret og godterne som hører til og jeg har derfor afprøvet en ny opskrift på Kransekagekonfekt som jeg klart kan anbefale
Hvis du skal lave kransekagekonfekt, så er det bare at sprøjte ud med en stjerneformet tyl. Glasuren består af lidt æggehvide som piskes (meget) med flormelis
Efteråret er lige på trapperne, og i dag får vi en rigtig forsmag af det. Det er gråt og vælter ned med regn, og det er en perfekt lejlighed til at gå i køkkenet og bage noget lækkert, som man bagefter kan sidde og hygge med under et tæppe i sofaen med en kop kaffe eller varm kakao til
Kransekagekonfekt. du tager opskriften til kransekagetoppen og former flade kugler på størrelse med en femmer, små aflange marcipanbrød eller hvad du ellers kan finde på, og bager dem af som i opskriften
Så er det faktisk ligesom kransekagekonfekt. Vi startede med at lave nogle havregrynskugler af en art, som jeg nok skal dele opskrifter på senere, men fandt så ud af under vejs, at alle ingredienserne til flødeboller var på 'lager', bortset fra vanillestænger