En opsmøring af ydersiden af kagen sikrer dels, at mousser og cremer brugt som fyld ikke kommer i kontakt med fondanten eller marcipanen, kagen er overtrukket med, men også at denne har et jævnt underlag, så det er nemmere, at undgå buler
Inden under alt uhyggen finder man. Resten af pynten af lavet af fondant/marcipan. ved 180 C med over-/undervarme. 250 g sort fondant. 1) Rul den sorte fondant ud, så længden og højden passer til din kage. 2) Pisk blødt smør, flormelis og citronsagt sammen til en smørcreme. 3) Rul først fondantkanten rundt på kagen. 200 g orange fondant eller marcipan. 100 g brun fondant eller marcipan. 1) Form så godt som muligt græskar og blade af fondanten/marcipanen
Kagen er smurt op med chokolade-palmin smørcreme og dækket med Satin Ice fondant. Samtidigt kunne vi så sætte afkølede cult shakers i hullerne som køleelementer under transporten
Da kagen var kold, gav jeg den hvad der kaldes et "crumb coat" - det er et tyndt lag smørcreme, der holder på krummer og forsegler fyldet i kagen, så det ikke opløser fondanten
Inden under alt uhyggen finder man. Resten af pynten af lavet af fondant/marcipan. ved 180 C med over-/undervarme. 250 g sort fondant. 1) Rul den sorte fondant ud, så længden og højden passer til din kage. 2) Pisk blødt smør, flormelis og citronsagt sammen til en smørcreme. 3) Rul først fondantkanten rundt på kagen. 200 g orange fondant eller marcipan. 100 g brun fondant eller marcipan. 1) Form så godt som muligt græskar og blade af fondanten/marcipanen
På toppen lidt smørcreme og en masse lækkert hvid chokolade. Tag husblasblandingen af vandbadet og hæld det under forsigtig omrøring over i resten af skummet
Let smørcreme. På en måde er det lidt trist, men samtidig kan man vende det om, og se sådan på det, at vi er jo også mange, der går ud og køber en lækker kage eller frækt undertøj til os selv – og det kan jo være “any day of the year”
Let smørcreme. Jeg tror på, at det kan betale sig at sprede glæde, varme og søde smil med lækre kager og velduftende bagværk – jeg kan i hvert fald skrive under på, at jeg altid bliver modtaget med stor glæde, når jeg har friskbagte sager med i kageæsken
Smør kagen op med en smørcreme (opskrift kommer senere) og overtræk den med et tyndt lag fondant. I er velkommen til at skrive spørgesmål til mig under "kommentar", også vil jeg komme med mit svar
Svejtsisk Marengs Smørcreme. Læg den lyse bund på den overflade den skal serveres på, alternativt kan den ligges på en fast rund pap kage-underdel som kan købes til formålet
Smørcreme. Hæld husblas i syltetøjet under omrøring. Fondant. Smørcreme. Glat cremen ud med en flad spartel og stil den på køl til den skal overtrækkes med fondant
Kanterne bliver fint afsluttet med RI eller diverse smørcreme. Min paletkniv gøres varm under vandhanen, tørres af og vupti, så bliver cremen nem at gøre pæn med paletten