Jeg elsker salatermed appelsin i. Du kan bruge både friske og frosne grønnebønner. Salaten er også supergod dagen efter, når bønnerne rigtig har suget dressingen til sig
Når det kommer til sommer og grill, er en af mine foretrukne salater denne nostalgiske Grønne salat med mormordressing, piftet op med asparges, ærter og radiser
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønnebønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Kog bønnerne i kort tid, så de forsat har "bid", med lidt groft salt. turen går til Skejby Sygehus, for at mødes med en tidligere kollega til en frokostaftale
Men nu vil jeg også godt give den op for de små grønne banditter, du ser til højre for skålen. Rør den kogte quinoa sammen mededamamebønner, olie og salt
Til vores tapas havde vi bordet fyldt med forskellige slags brød og knækbrød, spanske pølser, forskellige oste, grøntsagsstave og to super lækre og meget nemme salater som ville gøre lykke som tilbehør til enhver aftensmad
I denne uge er der derfor fokus på dette, og du kan finde alt muligt lækkert som spinat-æggewrap med avocado og laks, risnudler mededamamebønner og kokos-peanutsauce eller mexicanske quesadillas
Her medbønner, avocado, pesto og ost. Jeg har også sneget et bud på en sød sag med nedenunder – den indgår dog ikke i indkøbslisten men er mere som inspiration til temaet