Ristaffel I mit barndomshjem blev det lavet med svinekød i tern som blev svitset i store mængder karry, hvorefter der blev tilsæt vand og lidt fløde TildeMa(d)
Ristaffel i en sundere version Kødet kan skiftes ud med svinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa Carrotstick.dk
RistaffelRistaffel bliver oftest lavet med svinekød. Saucerne til retterne er stærkt krydrede af karry, sojasauce og sambal oelek Hurtig Mums
Nem og lækker ristaffel i en sundere version Kødet kan skiftes ud med svinekød eller kalkunbryst, og risene kan erstattes af for eksempel rugkerner, hvedekerner eller quinoa Carrotstick.dk
#19 Ristaffel med blomkålsrisKarry. Kød og løg brunes sammen med karry og paprika. Karry. skært svinekød (100 g, 140 kcal). . Ingredienser High5:2Foodies
Aftensmaden idag! Idag har vores aftensmad bestået af ristaffel, en ret vi alle elsker herhjemme. Den smager himmelsk med en smag blandet af kylling eller svinekød, coctailpølser, karry, banan, peanuts, rødbeder, syltet agurker, kokos og peberfrugt Vores lille hjem