Varm olien i en wok. Tilsæt æbler og østerssauce og smag til med salt og peber. Tilsæt ingefær, presset hvidløg, kål og gulerødder og steg ved god varme, mens der jævnligt røres i wokken, så det ikke brænder på
Rør soyasauce med majsstivelse og vand eller bouillon, og hæld blandingen på panden. Brun kødet i 1 spsk olie på en stor pande eller wok. Svits den nederste del af kinakålen med i 1 minut
Cremet wokmedsvinekød og blåbær. Dagens opskrift er en lidt utraditionel wok - både fordi der er blåbær i den, men også fordi den er tilsat madlavningsfløde fremfor f
En lækker og hurtig wok ret, der sender tankerne tilbage til Asien. Rens mørbraden for sener hinder og fedt, skær mørbraden ud i mundrette stykker og kom i en skål sammen med soya, paprika, chili, peber og en lille smule salt
svinekød i tern). Varm olien i en wok og steg bites/kød, hvidløg og chili ca. Rigtig mange retter kan laves både vegansk/vegetarisk og med kød, og fremover vil der være flere opskrifter med denne mulighed
Tænd en wok for fuld hammer og kom kødet med alt saucen i og svits i et par min. Kom kødet i en skål med riv ingefær og hvidløg i sammen med en god portion peber og soja saucen, bland det hele godt og stil til side
En god og let hverdagsret med masser af gode grøntsager. 400 g svinekød i tern. 1) Svinekødet brunes i en varm wok i olie, hvorefter det tages op og sættes til side. 2) Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i olien brugt til at stege svinekødet. 5) Vend til sidst kødet i saucen sammen med grøntsagerne, og varm godt igennem. 6) Servèr sammen med ris 4 personer
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Når æggene er stivnet tages de op af woken og sættes til side. Selv om overskuddet måske ikke er der, så er denne ret beviset på, at det ikke er ensbetydende med, at man selv og ens familie skal snydes for et godt og velsmagende måltid